Dikmen Anaokulu
DİKMEN MAH. KONUTLAR CAD. DIKMEN ANAOKULU BLOK NO 1 KIZILTEPE / MARDİN

VİZYON

Dikmen Anaokulu´nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur..

MİSYON

Dikmen Anaokulu´nun misyonu; öğrencilerin, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, gözlemleyerek, yaparak ve yaşayarak edinmesini sağlamaktır. Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmektir.

Normal Eğitim

Okulumuz il merkezine 40 km, ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.

Okulumuz Mardin Kızıltepe ilçesine bağlı Dikmen mahallesindedir.